Zevenklapper voor V.V. Veelerveen

Woltersum - Veelerveen 2021

WOLTERSUM – Het eerste elftal van de voetbalvereniging Veelerveen reisde zondag 24 oktober naar het wierdedorp Woltersum voor de competitiewedstrijd Woltersum – Veelerveen. En dat deden ze niet voor niets!
De eindstand werd 1-7.

In het sportieve duel voerden de Veelerveensters de hele wedstrijd de boventoon. Woltersum werd een enkele keer gevaarlijk door een counter. De gretigheid van de geel-zwarte aanvallers was groot, bijna te groot. In de rust stond er 0-3 op het scorebord, waar het al wel 0-7 had kunnen zijn. De doelpunten kwamen van Jelle Oost, Tim Kampshoff en Jesse Bergman.

In de tweede helft eenzelfde spelbeeld. Nu ging Veelerveen iets beter met de kansen om, wat dan ook resulteerde in een snelle 0-4 en 0-5. Beide goals kwamen van de voet van Alwin Prusen. Tim Kampshoff maakte vervolgens ook nog zijn tweede en Woltersum scoorde nog een eigen doelpunt, waardoor het 0-7 werd. In de slotfase deed de thuisploeg nog wat terug. Een vrije trap werd verzilverd: 1-7.

Volgende week speelt Veelerveen weer thuis. De tegenstander dan is V.V. Nieuweschans.