Casanova’s verzorgen optreden in de Kiepe

Foto ingezonden door Regina Kral Culturele Commissie Pekela

NIEUWE PEKELA – Op zondagmiddag 7 november is in de Kiepe een optreden van de Casanova’s.

De Culturele Commissie Pekela organiseert al jaren koffieconcerten in het Albatrosgebouw. Dit seizoen worden de concerten echter gehouden in ontmoetingscentrum “ de Kiepe” i.v.m. de grote van de zaal zodat afstand houden in dien noodzakelijk tot de mogelijkheid behoord. Op zondagmiddag 07 november, aanvang 15.00 uur treden De Casanova’s op.

De Casanova’s bestaande uit Harry Niehof( zang en gitaar) , Jaap Stegeman (toetsenist) en Inki de Jonge( zang) spelen met hun programma Tuttifrutti – ma no troppo een verrassende mix van oude rhythm en hedendaagse songs over de Noordelijke vlakten en krantencolumns over de zwarte romantiek van de stad. Met andere woorden: Nina Simone meets Randy Newman meets Louis Prima meets De Schreeuw meets de Sinhete Sizer. 

Zondagmiddag 07 november 2021
Aanvang 15.00 uur( zaal open 14.00 uur)
Ontmoetingscentrum “de Kiepe”
Meidoornlaan 88
9663 EG Nieuwe Pekela

Reserveren via:

e-mail: info@sccpekela.nl
Facebook: Culturele Commissie Pekela

In de horeca moet U een coronapas samen met uw identiteitsbewijs kunnen laten zien. Zo ook in ontmoetingscentrum “de Kiepe”.

Ingezonden

                    

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.