Dit jaar geen verzamelbeurs Postzegelvereniging De Kanaalstreek

Foto: Ron Teunissen

STADSKANAAL – De jaarlijkse verzamelbeurs van Postzegelvereniging De Kanaalstreek is afgelast.

Postzegelvereniging De Kanaalstreek zou op zaterdag 6 november in zaal De Rank naast de Oosterkadekerk in Stadskanaal haar jaarlijkse verzamelbeurs houden. Dit is het grootste postzegelevenement van Noordoost-Nederland. Diverse handelaren hadden al hun medewerking aan deze beurs toegezegd, waaronder enkele handelaren in ansichtkaarten.

De beurs moet echter vanwege alle coronaperikelen worden afgelast. De organisatie is zeer teleurgesteld over de afgelasting en hoopt snel weer nieuwe activiteiten en evenementen te kunnen organiseren.

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.