De Miraculeuze Comeback van het Voormalig Verzet aflevering 2: ONDERGRONDS

Foto: Henk Veenstra, ontwerp poster: Menno Schreuder

GRONINGEN – Na een succesvolle eerste aflevering van De Miraculeuze Comeback van het Voormalig Verzet maken de makers van de theaterfeuilleton zich op voor aflevering 2. Deze zal op een nog geheime locatie vlak buiten de stad plaatsvinden.

Onze verzetslieden zijn nu al een tijdje onderdeel van het resocialiseringstraject speciaal ontwikkeld voor mensen ‘met een afstand tot de realiteit’. Na de nodige medicatie zou je toch enige verbetering verwachten. De situatie lijkt alleen van kwaad tot erger te gaan. Hallucinaties en de dagelijkse identiteitscrisis beginnen langzaam de bovenhand te voeren wanneer twee werelden samenkomen. Verleden en heden treffen elkaar in een ongelukkige samenloop van misverstanden, boven- en ondergronds. Met in de hoofdrol o.a. tunnels, liefdesperikelen, warme chocolademelk, een begrafenis en natuurlijk een hoop verwarring. Maar wat kan je allemaal wel niet overwinnen samen met je kameraden van het Verzet!

Aflevering 2: ONDERGRONDS
De tweede aflevering van ‘De Miraculeuze Comeback van het Voormalig Verzet!’ zal te zien
zijn van 28 november t/m 18 december. De locatie houden we nog even geheim. Tickets zijn verkrijgbaar via www.strontzat.com. Via onze website zullen we het publiek ook op de hoogte houden van eventuele corona-maatregelen.

Over Verzet!
De Miraculeuze Comeback van het Voormalig Verzet! is de nieuwe productie van Stichting SpeelGoud, de makers van Uut de Hoogte, en draait om de meest onbekende en onnozele verzetsgroep die Groningen nooit gekend heeft. Het feuileton bestaat uit 3 verschillende afleveringen die samen een verhaal vormen, maar ook prima los van elkaar te zien zijn.

Kijk voor meer informatie over ‘De Miraculeuze Comeback van het Voormalig Verzet!’ op www.strontzat.com

Ingezonden

Foto: Henk Veenstra, ontwerp poster: Menno Schreuder

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.