Gemeenteraad Oldambt zoekt bevolking Oldambt op in Heiligerlee

Foto: Jos Hensens

HEILIGERLEE – De gemeenteraad van Oldambt houdt op dinsdag 9 november een Meet and Greet met de bevolking van de gemeente Oldambt in Heiligerlee.

De Meet and Greet komt voort uit de nieuwe vergaderstructuur die de gemeenteraad sinds begin dit jaar gebruikt. Doel hiervan is om de politiek dichter bij de burger te brengen. Nu de coronatijd langzaam achter ons ligt, kan de gemeenteraad er weer op uittrekken.

Heiligerlee heeft de primeur. Op het programma staan onder andere presentaties van de beide musea in het dorp en de plannen rond de speel-/beweegtuin in het dorp. Na de pauze krijgt de bevolking via ‘De Zeepkist’ de mogelijkheid om met alle aanwezige raadsleden dingen te delen die voor hen belangrijk zijn in hun woon- en leefomgeving. Aansluitend kan aan tafeltjes met raadsleden worden gesproken.

De bijeenkomst wordt gehouden in het Museum Slag om Heiligerlee aan de Provincialeweg 55. Het programma begint om 20.00 uur. Inloop vanaf 19.30 uur.

Ingezonden

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.