Kindermiddagen in Bibliotheek Veendam: het Stop-Motion Lab

Foto: Biblionet

VEENDAM – Kom wekelijks naar het BiebLab in Bibliotheek Veendam. Elke woensdagmiddag kan je in de bibliotheek meedoen aan de leukste kinderactiviteiten. In november leren kinderen hoe ze zelf animaties kunnen maken met stop-motion.

BiebLab is hét jeugdplatform van Biblionet Groningen. Online én in Bibliotheek Veendam gaan we elke woensdagmiddag experimenteren, onderzoeken en maken we samen de tofste dingen.

Stop-Motion Lab
Lijkt het je leuk om animaties te maken? In het Stop-Motion Lab leer je in 4 weken tijd hoe je een stop-motion kan maken. Zo leer je een storyboard maken, een set bouwen, animeren en monteren.
Het Stop-Motion Lab is voor kinderen van 8 – 12 jaar en vindt plaats op woensdag 3, 10, 17 en 24 november van 15.00 – 16.30 uur. Wil je zeker zijn van deelname? Geef je dan op via biblionetgroningen.nl/veendam.

Word lid van BiebLab!
Heb je leuke ideeën voor de Bieblab-middagen in Bibliotheek Veendam óf wil je zelf een workshop geven? Kinderen kunnen nu ook lid worden van Team BiebLab. Stuur Jeroen en Jolanda een mailtje met jouw idee naar bieblab@biblionetgroningen.nl. En vergeet niet om BiebLab te volgen op TikTok en YouTube.

Ingezonden

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.