Korte politieberichten uit de grensstreek Duitsland

Foto: Catharina Glazenburg

DUITSLAND – Hieronder vindt u politieberichten uit de Duitse grensstreek. Was u getuige van een van deze zaken, neem dan contact op met de politie.

Meppen

De politie van Meppen heeft gisteren een fiets in beslag genomen. Mogelijk is deze van diefstal afkomstig. Ze zijn op zoek naar de eigenaar. Het gaat om een E-bike van het merk “Cannondale”, Modell “Contro” (zie foto)

Gisteren is in de parkeergarage Emseck in Meppen een zwarte VW Golf aangereden. De veroorzaker is er vandoor gegaan. De aanrijding vond tussen 8.45 en 16.10 uur plaats. De politie zoekt getuigen.

Tussen middernacht en twaalf uur ’s middags is een grijze Opel Corsa aangereden. De wagen stond langs de kant van de Uhlandstraße in Meppen geparkeerd. De schade bedraagt 2.000 euro. De veroorzaker is doorgereden. De politie zoekt getuigen.

Papenburg

Tussen zondag en woensdag is een poging tot inbraak gedaan bij een woning aan de Plaatzenstraße in Papenburg. De daders beschadigden een deur, maar slaagden er niet in om binnen te komen. De schade bedraagt 250 euro.

Lathen

Dinsdag is tussen 12.30 en 13.00 uur op de parkeerplaats van een supermarkt aan de Sögeler Straße Seat Ateca aangereden. Dit mogelijk met een camper gebeurd. De bestuurder is doorgereden. De schade wordt op 2.000 euro geschat.

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.