Samen Voor Pekela kiest Lex Kupers als lijsttrekker

Foto ingezonden door Samen voor Pekela

GEMEENTE PEKELA – Samen Voor Pekela heeft Lex Kupers gekozen als lijsttrekker. Hij volgt Jaap van Mannekes op die na twaalf jaar heeft aangegeven niet meer beschikbaar te zijn voor het lijsttrekkerschap. Ook is hij geen kandidaat wethouder.

Het bestuur van Samen voor Pekela is blij dat Lex Kupers de kar wil gaan trekken. Hij is een geboren en getogen Pekelder die weet wat onder de bevolking leeft. Kupers is twaalf jaar raadslid, waarvan acht jaar fractievoorzitter: ‘Ik vind het een eer om lijsttrekker te zijn van onze lokale partij in ons mooie Pekela. Ik ga ervoor!’. De complete kandidatenlijst voor Samen voor Pekela, wordt in december vastgesteld.

Het bestuur dankt Jaap van Mannekes voor zijn jarenlange inzet voor de partij en de gemeente. Al vanaf het eerste moment zit Jaap namens onze partij als wethouder in het college en heeft daar veel bereikt. We gunnen hem zijn welverdiende pensioen.

Ingezonden door Samen Voor Pekela

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.