Duovorm neemt Ceramic Tools BV over

Op de foto: de directeuren van Duovorm Ferniand Vos (gekleed in het zwart) en Niels Ettema (gekleed in wit) en (oud)eigenaar van Ceramic Tools Arthur Secuur. Foto: Duovorm

VEENDAM – Duovorm in Veendam heeft Ceramic Tools overgenomen, een bedrijf met meerdere webshops in het bezit die alle specialistische tools in huis heeft op het gebied van tegelzetten. Het aanbod van dit bedrijf ligt in het verlengde van het huidige assortiment van Duovorm. Duovorm biedt momenteel in meerdere webshops een ruim assortiment in professioneel meubelbeslag, interieurbeslag en scheepsbeslag.

Een mooie kans
Directeuren Ferniand en Niels noemen de overname van Ceramic Tools een mooie kans om Duovorm uit te breiden en kennis te maken met de nichemarkt waarin CT zich bevindt. Ceramic Tools is opgericht in 2007 en gevestigd in Groningen. Naast de Nederlandse markt, richt CT zich met de Duitstalige website Baupin.de ook op de Duitse markt.

Eén visie
De visie van Ceramic Tools sluit grotendeels aan op die van Duovorm, waar bij beide bedrijven een ruim assortiment wordt aangeboden met producten voor zowel de professional als particulier. Zo zijn producten zowel voordelig per stuk of nóg voordeliger in bulk te bestellen, wat voor beide groepen aantrekkelijk is.
Ook een goede service naar de klant toe staan bij beide bedrijven hoog in het vaandel. Dit blijkt onder andere uit de vele lovende klantenreviews die op de websites te vinden zijn. “Voor ons is het belangrijk dat alle webshops die onder CT vallen, zoals bijvoorbeeld levellingsshop.nl, tegelgereedschapshop.nl en tegelzetshop.nl, grotendeels hetzelfde blijven. Zo kunnen de huidige klanten dezelfde service en medewerkers als voor de overname verwachten.” -aldus Ferniand Vos. De bedrijfsvoering van Ceramic Tools wordt met veel plezier en passie voor het vak door Duovorm voortgezet.

Nominatie
De afgelopen jaren is Duovorm zo stevig gegroeid dat ze zich dit jaar FD Gazelle mogen noemen. Als FD Gazelle behoor je tot de snelst groeiende bedrijven van Nederland. Eind november reikt het Financieel Dagblad in elke categorie extra prijzen aan de top drie uit. Alle deelnemers worden gerangschikt naar omzetgroei, groei van werknemers en winstgevendheid. Bij de uitreiking wordt bekend of de groei hoog genoeg is om een bronzen, zilveren of gouden FD Gazelle award te winnen.

Ingezonden door Duovorm

Op de foto’s: de directeuren van Duovorm Ferniand Vos (gekleed in het zwart) en Niels Ettema (gekleed in wit) en (oud)eigenaar van Ceramic Tools Arthur Secuur.

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.