Politie zoekt getuigen van mishandeling en belediging vrouw in Emmen

Foto: Hilvert Huizing (archieffoto)

EMMEN – De politie is op zoek naar getuigen van belediging en mishandeling van een 17 jarige vrouw in Emmen.

Op maandag 1 november 2021 is in Emmen een 17 jarige jonge vrouw mishandeld en beledigd. De vrouw liep die dag tussen 8.45 en 9.00 uur over het fietspad langs de Hondsrugweg. Zij was net bij de bushalte op de kruising Hondsrugweg/Brinkenweg uit de bus gestapt en wandelde in de richting van de Rietlanden. Ongeveer ter hoogte van het spoor kwamen haar twee jongens tegemoet fietsen. Beiden op een herenfiets. Een van de jongens schold de vrouw uit, terwijl de andere haar een harde trap tegen beide benen gaf. De fietsers reden door in de richting van de kruising bij de Mc Donalds.

Een van de jongens had een lichtbruine huidskleur en droeg een donkere hoodie en een donkerblauwe pet. De andere jongen had een blanke huidskleur. Hij had kort bruin haar waarvan één kant opgeschoren was en had volgens de vrouw een opvallend grote neus. Deze jongen droeg verder een opvallende donkerblauwe jas van het merk “Long Island”. De jongens waren rond 18/19 jaar. De vrouw droeg zelf een opvallende zwart/wit geblokte jas welke tot halverwege haar benen viel.

De politie is op zoek naar getuigen. Heeft u iets gezien of komt de beschrijving van de beide fietsers u bekend voor ? Wilt u dan contact opnemen met de politie in Emmen. Dat kan via reageren op dit bericht, 09008844 of www.politie.nl. BVH2021298647^BU

Bron: Politie Emmen

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.