Pekelder Proatcafé met spreker Piet Gruppelaar over de kartonindustrie

Foto: Eigen foto Piet Gruppelaar


OUDE PEKELA – Op woensdag 1 december – en dus niet zoals eerder vermeld 30 november – bent u weer welkom in het Pekelder Proatcafé. Het onderwerp van de avond is: geschiedenis van de kartonindustrie in het noorden.

Piet Gruppelaar, o.a. directeur van kartonfabriek Ceres-Sparreboom, is uitgenodigd om een beeld te schetsen van de ontwikkelingen van de kartonindustrie in het noorden. Dat de Pekelder kartonfabrieken in zijn lezing een grote rol zullen spelen, mag duidelijk zijn. De bloei, maar ook de ontstane onrust in de zestiger jaren zullen in woord en beeld aan de orde komen.

De presentatie vindt plaats in de Binding en begint om half acht.
De muziek wordt verzorgd door Bob Heidema en Sascha Velt.
Ook deze avond zullen alle bezoekers hun QR-code moeten tonen.
Graag tot ziens op 1 december.

Commissie Pekelder Proatcafé

Ingezonden

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.