Jeroen van obs De Wiekslag een van de winnaars verhalenwedstrijd boekhandel van der Velde

Eigen foto

BLIJHAM, GRONINGEN – Jeroen (7) van obs De Wiekslag in Blijham is een van de winnaars van de verhalenwedstrijd van boekhandel van der Velde in Groningen.

Tijdens de Kinderboekenweek konden kinderen van 7 tot en met 12 jaar mee doen aan een verhalenwedstrijd van boekhandel van der Velde in Groningen. Aan de wedstrijd deden 92 kinderen van drie verschillende scholen uit de provincie Groningen mee. Zij schreven een brief aan Bo de Boekenwurm.

De drie winnaars mochten in de boekhandel een kinderboek uitzoeken. Een van de winnaars is Jeroen Stel (7) uit Blijham. Gisteren heeft hij zijn prijs, een boek van de Gorgels, opgehaald. De overige winnaars zijn: Puck van sws Meeroevers uit Groningen en Mijke van cbs De Borg uit Haren.

Eigen foto’s

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.