Korte politieberichten uit de grensstreek Duitsland

Foto: Catharina Glazenburg

DUITSLAND – Hieronder vindt u politieberichten uit de Duitse grensstreek. Was u getuige van een van deze zaken, neem dan contact op met de politie.

De politie van Emsland/Grafschaft Bentheim is op zoek naar de 40 jarige man op onderstaande foto’s. Tegen hem is een arrestatiebevel wegens mishandeling van kracht. De man os ca.1.69 m lang en heeft een normaal postuur. Hij heeft een stoppelbaard en kort donker haar met inhammen.

De politie verzoekt u bij het zien van deze persoon contact op te nemen met het bureau in Lingen (0049) (0) 591 87688.

Papenburg

Gistermiddag is om 144.40 uur in een aanbouw van een woning aan de Einsteinstraße in Papenburg tijdens laswerkzaamheden brand ontstaan. De brand werd door de bewoners geblust. Er raakte niemand gewond. De brandweer voerde nacontrole uit. De schade bedraagt 10.000 euro.

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.