Overledenen worden zondag in de Kloosterkerk herdacht

Foto: Jan Doornkamp

TER APEL – Op zondag 21 november worden in een dienst in de Kloosterkerk allen die het afgelopen jaar zijn overleden herdacht. Dan worden de namen van de overledenen genoemd en er wordt voor hen een kaars aangestoken.

Als er in het afgelopen jaar in uw familie- of vriendenkring iemand is overleden die u graag wilt gedenken, dan krijgt u hiervoor de gelegenheid op zondag 21 november om 9.00 uur in de Kloosterkerk. U bent van harte welkom om samen met anderen die ook een dierbare zijn verloren een kaarsje op te steken en bij zijn of haar leven stil te staan.

De dienst is bedoeld voor alle dorpsgenoten. Vindt u het bezwaarlijk om alleen te gaan dan kunt u contact opnemen met de secretaris van de Kloosterkerk, tel. 0599-584992. U wordt dan opgehaald om samen naar de kerk te gaan. Ook kunt u op dit nummer de naam van de overledene doorgeven, zodat deze genoemd wordt in de dienst. Vindt u de drempel te hoog om bij de kerkdienst aanwezig te zijn, dan bestaat de mogelijkheid om die ochtend tussen 11.00 en 12.00 uur een kaarsje op te steken en een moment van persoonlijk gedenken te nemen.

“Dat ons zorgen en werken ergens toe dient, dat ons leven hangt aan Iemand. Dat zij die ons zijn voorgegaan in het licht, rusten in vrede”.

Ingezonden

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.