GroenLinks Westerwolde presenteert kandidatenlijst en verkiezingsprogramma

Foto: GroenLinks Westerwolde

WESTERWOLDE – GroenLinks Westerwolde heeft de kandidatenlijst en het verkiezingsprogramma vastgesteld.

GroenLinks Westerwolde staat voor eerlijk delen, voor verbinding tussen mensen en vertrouwen in elkaar. Tijdens de digitale ledenvergadering en stemming van GroenLinks Westerwolde is de lijst van kandidaten vastgesteld. Als lijsttrekker is gekozen onze huidige fractievoorzitter, Eize Hoomoedt en als nummer twee het ervaren raadslid René Kriek. Tevens is het verkiezingsprogramma vastgesteld.

Eize: ‘Als lijsttrekker ben ik ontzettend blij met deze lijst. Op deze lijst staan kandidaten met verschillende expertises, wat straks maakt dat wij op elk gebied de juiste beslissingen kunnen nemen. Het wordt tijd voor een ander geluid in Westerwolde, en wij zijn er met deze lijst helemaal klaar voor. Wij gaan vol vertrouwen de verkiezingen tegemoet!’

Tijdens de campagne willen we laten zien dat GroenLinks Westerwolde verantwoordelijkheid kan en wil dragen voor het bestuur van onze prachtige gemeente. Belangrijke punten staan op de agenda, onder andere:

  • goede huisvesting voor jong en oud;
  • keuzes over de energietransitie;
  • de relatie tussen gemeente en burger;
  • de klimaatcrisis (rechtvaardig) aanpakken.

Ingezonden door GroenLinks Westerwolde

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.