Voorleeshalfuurtje in Bibliotheek Veendam

Foto: Biblionet

VEENDAM – Vrijdag 26 november kunnen kinderen genieten van een heerlijk voorleesverhaal. In Bibliotheek Veendam vindt om 9.30 uur het BoekStart Voorleeshalfuurtje plaats. Maandelijks kunnen kinderen met hun (groot)ouders genieten van een nieuw prentenboek.

Kom naar het voorlezen in de bibliotheek. Tinette leest elke maand voor uit een boek en samen doen we spelletjes en activiteiten. Duik mee in de wereld van de leukste prentenboekfiguren. Het gratis voorleeshalfuurtje in Bibliotheek Veendam begint vrijdag 26 november om 9.30 uur.

Samen boekjes lezen
Met je dreumes op schoot samen plaatjes kijken of een verhaaltje vertellen: voorlezen versterkt de band met je kind. Bovendien zijn kinderen die worden voorgelezen later beter in taal. Je kunt er dus niet vroeg genoeg mee beginnen. Met onze voorleeshalfuurtjes moedigen we dat vroege beginnen met voorlezen en boekjes aan.

In de Groningse bibliotheken gelden de basisregels rondom corona: biblionetgroningen.nl/corona

Ingezonden

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.