Lokaal Betrokken presenteert kandidatenlijst

Foto: Lokaal BetrokkenSTADSKANAAL Lokaal Betrokken gaat met dertien kandidaten de gemeenteraadsverkiezingen van 2022 in. De ledenvergadering heeft gisteren de kandidatenlijst vastgesteld.

Jur Mellies voert de lijst aan, net als bij de vorige gemeenteraadsverkiezingen in 2018. Lokaal Betrokken deed toen voor de eerste keer mee en wist gelijk een zetel ( net geen twee) te behalen. Mellies is trots op de lijst: “Stuk voor stuk mensen met hart voor de streek en tot op het bot gemotiveerd om iets te betekenen voor de lokale gemeenschap.” “We zijn de afgelopen raadsperiode gegroeid als partij’, vervolgt Mellies. “We hebben onze organisatie geprofessionaliseerd en hebben nieuwe leden mogen verwelkomen. Daarnaast hebben we geïnvesteerd in kennisontwikkeling.” Lokaal Betrokken hoopt op meer zetels de komende verkiezingen.

De kandidatenlijst van Lokaal Betrokken:

1. Jur Mellies

2. Harma Zwiers-Manning

3. Simon Mulder

4. Kobus Zoutman

5. Erik Louwdijk

6. Shannon Lukkassen

7. Henri Veldpaus

8. Harrie Schutte

9. Harry Cats

10. Remke Wegewijs-Bos

11. Arnold Kramer

12. Jan Wegewijs

13. Henriette Langius

Ingezonden

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.