Veelerveen blijft maar winnen

Foto: Jacob Musch

VEELERVEEN – De v.v. Veelerveen heeft zondagmiddag opnieuw een wedstrijd gewonnen. Deze keer moest Yde de Punt eraan geloven, de nummer 4 van de 5e klasse C. Het werd 8-0.

Bij rust stond het al 4-0. De eerste 2 doelpunten kwamen op naam van Jelle Oost, beide keren na een voorzet van Yannick Kruizinga. Swen Wichertjes maakte de 3-0 en Alwin Prusen zorgde voor de 4-0 ruststand.

Na de thee werd het 5-0 door Jeffry van der Veen, 6-0 door Yannick Kruizinga, 7-0 door Jarno van der Laan en Jeffry van der Veen zorgde met zijn tweede van de middag voor de 8-0 ruststand.

En zo boekten de geel-zwarten al hun 7e zege van het seizoen. Gezien de scores tot nu toe zou je zeggen dat Veelerveen mijlenver voor staat op de andere clubs in de 5e klasse C…kijken we naar de ranglijst dan zien we inderdaad een hoog een doelsaldo van +28, maar Veelerveen heeft slechts 2 punten voorsprong op nummer 2 WEO. Dat is de tegenstander van de volgende thuiswedstrijd over twee weken, maar eerst volgt volgende week een uitwedstrijd (in en) tegen Drieborg.

Foto’s: Jacob Musch

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.