Feest op De Clockeslach; meester Sander ziet Abraham!

Foto: De Clockeslach

VLAGTWEDDE – Vandaag was het feest op De Clockeslach.

Meester Sander heeft Abraham gezien en dat kon natuurlijk niet ongemerkt voorbij  gaan! Vanochtend begon zijn dag met een speurtocht door de school. Doel van de speurtocht: Zoek een bos autosleutels. Daarna mocht hij met de eveneens jarige juf Karin een ritje door het dorp maken in een prachtige Volkswagen Kever.

En bij een Abraham hoort natuurlijk mosterd! De kinderen uit de midden- en bovenbouw stonden dan ook langs de route en deelden versierde potten mosterd uit. Tot slot werden meester Sander en juf Karin bij terugkomst luidkeels toegezongen door alle kinderen!

Uiteraard kregen de kinderen een heerlijke traktatie!

Ingezonden

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.