Korte politieberichten uit de grensstreek Duitsland

Foto: Catharina Glazenburg

DUITSLAND – Hieronder vindt u politieberichten uit de Duitse grensstreek. Was u getuige van een van deze zaken, neem dan contact op met de politie.

Papenburg

De politie zoekt getuigen van een aanrijding die op dinsdagochtend 16 november om 11.06 uur op het Mittelkanal links / hoek Flachsmeerstraße in Papenburg plaatsvond. Een 92 jarige fietser reed daar met zijn fiets tussen een rij wachtende auto’s door en botste tegen een VW Golf van een 75 jarige automobilist. De fietser kwam ten val en raakte lichtgewond. Hij werd per ambulance naar een ziekenhuis gebracht. De auto raakte bij de valpartij beschadigd.

Woensdagochtend zijn om 07.40 uur op het fietspad Zur Seeschleuse in Papenburg een 67 jarige fietsster en een 11 jarige fietser tegen elkaar gebotst. Zij raakten daarbij lichtgewond.

Op 15 november is tussen 14.00 en 16.00 uur op de parkeerplaats achter het Arkadenhaus in de Kirchstraße in Papenburg een geparkeerde Seat Ibiza aangereden. De veroorzaker is doorgereden. De schade wordt op 500 euro geschat.

De politie zoekt getuigen van de ongevallen.

Haren

Donderdagmiddag botsten om 15.15 uur op de kruising van de Wesuweer Straße en de B408 een VW Touareg en een Opel Grandland tegen elkaar. Zowel de 35 bestuurder van de VW als de 74 bestuurster van de Opel raakten daarbij gewond. Beide betrokkenen zeggen dat het verkeerslicht op groen stond. De schade wordt op 11.000 euro geschat. De politie is op zoek naar getuigen van de aanrijding.

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.