PVV Pekela neemt wederom deel aan de gemeenteraadsverkiezingen

Foto: PVV Pekela

PEKELA – De Pekelder-PVV gaat wederom deelnemen aan de gemeenteraadsverkiezingen in Pekela komend voorjaar.

Ook deze keer kan er op drie dagen worden gestemd: maandag 14, dinsdag 15 en woensdag 16 maart 2022. De Pekelder-PVV zal worden aangevoerd door het vertrouwde gezicht van Arthur van Dooren die het geluid van de Pekelder wil verwoorden: leefbaarheid, onderwijs, werkgelegenheid, voorzieningen in HEEL Pekela om maar wat te noemen.

De Pekelder-PVV heeft een mooie lijst van 8 enthousiaste vrouwen en mannen. Voor én achter de schermen willen zij er voor de Pekelders zijn. De Pekelder-PVV strijdt ervoor om Pekela weer écht prachtig te maken, voor iedereen!

Ingezonden

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.