Fietser en auto botsen in Stadskanaal

Foto: Ronny

STADSKANAAL – Vanmorgen zijn op het Generaal Maczeckplein in Stadskanaal een fietser en een auto tegen elkaar gebotst.

Op het Generaal Maczeckplein, de parkeerplaats bij de Albert Heijn, is vanmorgen tegen half twaalf een jonge fietser tegen een auto gebotst. Hij was een van twee fietsers die tussen geparkeerd staande auto’s vandaan kwamen. De bestuurder van een personenauto kon één van hen niet meer ontwijken, met een aanrijding tot gevolg. Hierbij kwam de fietser ten val. Hij werd in een ambulance op letsel gecontroleerd. Vervoer naar een ziekenhuis was niet nodig.

Nadat de schadeformulieren en gegevens met de politie en onderling waren uitgewisseld en de politie het stuur en het zadel van de fiets van het slachtoffer recht had gezet kon de jongeman zijn weg weer vervolgen. Over schade aan de auto is niets bekend.

Foto’s en info: Ronny

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.