Automobilist uit Litouwen valt door de mand bij controle op de A31 bij Haren

Foto: Catharina Glazenburg

A31, HAREN – Dinsdagavond hebben agenten een 23 jarige automobilist aangehouden, die onderweg was met gestolen kentekenplaten en niet in het bezit was van een rijbewijs.

De 23 jarige Litouwer werd dinsdagavond om kwart voor zeven op de parkeerplaats Hebel, bij Haren, langs de A31 aangehouden. Tijdens de controle bleek hij niet in het bezit van een geldig rijbewijs te zijn. Daarnaast was zijn auto voorzien van gestolen kentekenplaten en niet verzekerd en aangemeld bij de Duitse RDW.

De gestolen kentekenplaten werden in beslag genomen. Ook moesten de mannen de auto laten staan. Er werd voor verschillende zaken proces-verbaal opgemaakt. Daarbij wordt ook onderzocht wat de rol van de 38 jarige passagier in de diefstal van de kentekenplaten is.

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.