Stadskanaal kleurt oranje

Foto: Ronny

STADSKANAAL – Door theater Geert Teis, de Rode Loper en het Streekhistorisch Centrum in oranje licht te plaatsen vraagt gemeente Stadskanaal aandacht voor het probleem van geweld tegen vrouwen en meisjes hard nodig

De gemeente Stadskanaal sluit zich aan bij de internationale campagne Orange the World van de Verenigde Naties. Hiermee vraagt de gemeente aandacht voor het probleem van geweld tegen vrouwen en meisjes.

Wethouder Marc Verschuren: “Aandacht voor geweld tegen vrouwen en meisjes blijft helaas hard nodig. In de coronatijd is het geweld tegen vrouwen wereldwijd zelfs toegenomen. Het is dan ook belangrijk dat buren en andere naasten alert zijn en waar nodig aan de bel trekken.”

Vanaf 25 november tot en met 10 december kleuren theater Geert Teis, de Rode Loper en het Streekhistorisch Centrum ’s avonds en ‘s nachts oranje.

Ingezonden

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.