Kerstmarkten in Vesting Bourtange gaan in aangepaste vorm door

Foto: Jans Velthuis

BOURTANGE – De kerstmarkten in Vesting Bourtange gaan door! Wel in een iets aangepaste vorm, waarbij rekening gehouden wordt met de veiligheidseisen vanuit de rijksoverheid en de gemeente met betrekking tot het coronavirus. Dit betekent dat de markt eindigt om 17.00 uur en dat bezoekers gevraagd zal worden om een geldige QR code. Tijdens verplaatsingen op de markt geldt een mondkapjesplicht.

Veiligheid staat voorop, maar we zijn blij dat we de markten kunnen organiseren. Voor ons is het belangrijk dat bezoekers op een verantwoorde wijze een bezoek aan de kerstmarkten kunnen brengen, vandaar dat we de landelijke richtlijnen hanteren tijdens de kerstmarkten in Bourtange.

Toegangskaarten voor de markt zijn online beschikbaar op www.bourtange.nl. Het dringende advies is om vooraf kaarten te reserveren zodat je verzekerd bent tot toegang tot de markt op het gekozen tijdstip. De ingang van de markt is vanaf het informatiecentrum van de Vesting, Willem Lodewijkstraat 33 in Bourtange. Hier is ook voldoende parkeergelegenheid beschikbaar.

De kerstboom staat inmiddels op het Marktplein en de meeste lampjes branden al, dus hopen we op drie heel gezellige weekenden met onze bezoekers op 4, 5, 11, 12, 18 en 19 december.

Ingezonden door Hendri Meendering

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.