Korte politieberichten uit de grensstreek Duitsland

Foto: Catharina Glazenburg

DUITSLAND – Hieronder vindt u politieberichten uit de Duitse grensstreek. Was u getuige van een van deze zaken, neem dan contact op met de politie.

Haren

De politie is op zoek naar een automobilist die zondagmiddag om één uur met zijn blauwe BMW Combi het verkeer in de Lange Straße in Haren in gevaar bracht. Hij reed in het autoluwe gebied en drukte daar meerdere keren op zijn claxon terwijl hij aan het bumperkleven was bij een blauwe BMW.

Meppen

Vrijdag is tussen 16.50 en 17.20 uur op de parkeerplaats van een bouwmarkt aan de Borsigstraße in Meppen een geparkeerde VW Tiguan aangereden. De veroorzaker is weggereden, zonder zich om de aangerichte schade te bekommeren.

Tussen vrijdag en maandag is aan de Haselünner Straße in Meppen bij een bouwcontainer ingebroken. Er werden twee afstandsmeters gestolen. De schade bedraagt 100 euro.

Papenburg

In de nacht van zondag op maandag is aan de Flachsmeerstraße in Papenburg tussen 23.45 en 03.00 uur bij een container ingebroken. Er werden diverse gasflessen gestolen. De schade bedraagt 350 euro.

Laar

Gistermiddag om 17.15 uur is bij een ongeval op de B403 een 68 jarige Nederlandse vrouw gewond geraakt. De Fiat 500 van het slachtoffer belandde door onbekende oorzaak in de rechter berm en botste tegen de vangrail. Na een stuurcorrectie kwam de wagen in de linker berm terecht, sloeg over de kop en belandde in de sloot. De bestuurster werd door de brandweer uit de auto gehaald en vervolgens per ambulance naar een ziekenhuis gebracht.

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.