GenA Media was in Ganzedijk/Hongerige Wolf

Foto: Aike Godlieb

GANZEDIJK, HONGERIGE WOLF – Gert en Aike waren voor de serie Mien Dörp in Ganzedijk/Hongerige Wolf.

In de 20e aflevering, wat tevens de laatste aflevering is van dit jaar, nemen Gert en Aike u mee naar Ganzedijk en Hongerige Wolf. Ze starten in Finsterwolde, waar ze een gesprek hebben met Jan Hazewinkel. Hij is de huidige bewoner van het voormalig hotel in het dorp.

Ook bijzondere informatie van de kerk en kerktoren komt aan bod. In februari 2008 kregen bewoners van Ganzedijk te horen dat hun woningen werden gesloopt en dat het beter zou zijn dat het streekje Ganzedijk opgeheven zou worden. Gert en Aike spraken met bewoonster Sara Lich over hoe zij en haar medebewoners van het streekje dit hebben meegemaakt. En natuurlijk nemen ze een kijkje in Hongerige Wolf……

Presentatie : Gert Luttje

Camera en Montage : Aike Godlieb

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.