Korte politieberichten uit de grensstreek Duitsland

Foto: Catharina Glazenburg

DUITSLAND – Hieronder vindt u politieberichten uit de Duitse grensstreek. Was u getuige van een van deze zaken, neem dan contact op met de politie.

Heede

Gisteren is tussen 09.00 en 13.15 uur een poging tost inbraak gedaan bij een woning aan de Lindenstraße in Heede. De daders beschadigden een deur, maar slaagden er niet in om binnen te komen. De aangerichte schade wordt op 1.000 euro geschat.

Papenburg

Zaterdagochtend om half vier is ingebroken bij een jongerencentrum aan de Rathausstraße in Papenburg. De daders beschadigden twee dakramen en verschaften zich zo toegang tot het gebouw. Het is nog niet bekend wat er is buit gemaakt. De aangerichte schade bedraagt 1.000 euro.

Sögel

Gistermiddag om vijf uur is bij een ongeval op de Sigiltrastraße in Sögel een 42 jarige fietsster gewond geraakt. Het slachtoffer, dat op het fietspad reed, werd door een 49 jarige bestuurster van een Mercedes over het hoofd gezien toen deze de parkeerplaats bij een supermarkt verliet. De fietsster is naar het ziekenhuis gebracht. De materiële schade wordt op 500 euro geschat.

Meppen

Vannacht zijn bij een woning aan de Sperberweg in Meppen drie vuilnisbakken in brand geraakt. Hierbij raakte door de hitte een geparkeerde Opel beschadigd. De afvalbakken brandden volledig uit. De schade bedraagt 5.000 euro.

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.