SV Veendam Atletiek succesvol in Drouwenerzand Cross

Foto: SV Veendam Atletiek

GASSELTE – Tijdens de Drouwenerzand Cross op zaterdag 18 december in Gasselte, heeft SVVA lid Mark Grimmius de eerste plaats behaald op de lange afstand (8,3 km) bij de heren 50+ in een eindtijd van 33:12. Annewil Schreuder finishte twee minuten later en behaalde de tweede plaats bij de dames. Bij de dames 50+ eindigde Enge Zeuner op een 3de plaats.

Binnen de maatregelen

De hardloopcross vond nog net, op de valreep plaats, voor het ingaan van de lock down. Bij dit evenement, gehouden in Gasselte, konden de deelnemers kiezen tussen de afstanden 5 km of 8.3 km en mochten er vanwege de Coronamaatregelen maximaal 200 hardlopers inschrijven. De startnummers waren in no-time uitverkocht, maar gelukkig slaagden er toch nog tien leden van de vereniging in om een startnummer te bemachtigen voor de lange afstand.

Eindtijden leden SV Veendam Atletiek

Mark Grimmius 33:12

Annewil Schreuder 35:10

Enge Zeuner 45:30

Abel Korte 45:35

Marc Smidt 46:28

Marieke Kanon 50:26

Esther Wiechertjes 51:08

Gonda Brinker 51:18

Lilian Hulzebos 51:27

Henk Brinker 52:00

Meetrainen met SV Veendam Atletiek?

SV Veendam Atletiek is een gezellige en sportieve atletiekvereniging voor iedereen. Jong en oud kan meetrainen op eigen niveau. Wil je starten met hardlopen, je persoonlijke records verbeteren en/of je looptechniek verbeteren? Dan ben je bij SV Veendam Atletiek aan het juiste adres! Helaas zijn er op dit moment geen clubtrainingen, maar zodra de coronamaatregelen het weer toelaten ben je van harte welkom. Stuur voor een gratis kennismakingstraining een mailtje naar secretarissvveendamatletiek@gmail.com.

Ingezonden door Esther Wiechertjes-KorteSecretaris SV Veendam Atletiek

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.