Tachtigjarige Jan Bergman nog altijd actief bij v.v. Sellingen

Foto ingezonden door Johannes Velthuis

SELLINGEN – De 80 jarige Jan Bergman is nog altijd actief in het derde elftal van v.v. Sellingen.

Volgens vi.nl en de gegevens van het KNVB is de 80 jarige Jan Bergman de oudste amateurvoetballer van Nederland. Hij is al 65 jaar onafgebroken lid van v.v. Sellingen. Hij speelt nog bijna wekelijks als verdediger in het derde elftal. In dit elftal zijn de leeftijden zeer divers; sommige spelers zijn zo’n 20 jaar jonger.

Volgens Bergman is hij nog top fit en bijna nooit geblesseerd of ziek.

Klik HIER voor het volledige artikel en een video op vi.nl

De elftalfoto is van 1967 ter gelegenheid van de promotie naar de 1e klasse GVB. Jan Bergman staat bovenaan als tweede van rechts. (foto ingezonden door zijn toenmalige clubgenoot: Johannes Velthuis, bovenaan tweede van links)

Update:

Boven:

Bé Bos fzn. (overl), J. Velthuis, H. Scheper, G. Keen(meester), G. Meems (overl) F. Bloem, J. Bergman, B. Bos azn. (overl) onderste rij vlnr. L. Bos (overl) J. Veninga, G. Pertien, O. Engelkes, G. Heeres. (Info: J Veninga)

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.