Korte politieberichten uit de grensstreek Duitsland

Foto: Catharina Glazenburg

DUITSLAND – Hieronder vindt u politieberichten uit de Duitse grensstreek. Was u getuige van een van deze zaken, neem dan contact op met de politie.

Meppen

Gisteren is tussen 10.00 en 12.45 uur op de parkeerplaats van een supermarkt aan de Am Neuen Markt in Meppen een geparkeerde oranje BMW mini aangereden. De veroorzaker is er vandoor gegaan.

Haren

Op de Bischof-Demann-Straße in Haren is gisteren een geparkeerde blauwe VW Passat aangereden. En op 26 november is tussen 11.20 en 11.40 op de parkeerplaats van de Edeka aan de Brinkerweg in Haren een geparkeerde blauwe BMW aangereden De schade bedraagt 500 euro.

Ook hier is de veroorzaker er vandoor gegaan zonder gegevens achter te laten.

Lathen

Tussen 1 en 4 december is vanaf de Kathener Dorfstraße in Lathen een opblaasbare boot gestolen. Deze lag naast de carport bij een woning. Het betreft een grijze boot van het merk Pike Sport met het opschrift Home de Luxe. De schade bedraagt 250 euro.

Meppen

Gisteravond zijn om half zes bij een ongeval op de B402 bij Meppen vijf personen gewond geraakt. Het ongeval gebeurde toen een 21 jarige bestuurder van een VW een vrachtwagen over het hoofd zag, toen hij vanaf de Süd-Nord-Straße linksaf de B402 opdraaide. In de VW zaten naast de bestuurder vier passagiers. Een vrouw raakte zwaargewond. De bestuurder en drie andere inzittenden liepen lichtere verwondingen op. Ze werden naar ziekenhuizen in de omgeving gebracht. De vrachtwagenchauffeur verkeert in een shock. De schade wordt op 10.000 euro geschat.

Papenburg

Tussen vrijdag en maandag is ingebroken bij een timmerwerkplaats aan de Deverhafen in Papenburg. Er werden diverse machines gestolen. De schade bedraagt 8.250 euro.

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.