Scholendamtoernooi “Regio Winschoten” uitgesteld

Foto: Geert Lubberink

WESTERWOLDE, PEKELA, WINSCHOTEN – Door de landelijke corona maatregelen van 14 december heeft het bestuur van Damclub Winschoten besloten het scholendamtoernooi in de regio Winschoten op te schuiven tot nader te bepalen data. Het betreft hier de basisscholen in de voormalige gemeente Bellingwedde, gemeente Pekela en de gemeente Oldambt. In eerste instantie staat groep 4 t/m 6 gepland op woensdagmiddag 26 januari 2022 en groep 7/8 op 9 februari 2022. Het gebouw van S.V. Bovenburen in Winschoten dient als wedstrijdlocatie. De actuele berichtgeving omtrent de corona maatregelen wordt de komende tijd nauwlettend gevolgd. Als alle seinen weer “op groen staan” worden nieuwe data gepland. Vanzelfsprekend is ons scholendamtoernooi gekoppeld aan de Provinciale- en Landelijke titelstrijd. Tevens gaan, voorlopig, de damlessen op de scholen in de ijskast.

Seizoen 2020 – 2021 geannuleerd
Het scholendamtoernooi van 2020 – 2021 werd in zijn geheel geannuleerd, waardoor CBS “Annewieke” uit Scheemda nog een poosje mag genieten van beide wisselbekers. Zowel bij de welpen (groep 4 t/m 6) als bij de pupillen (groep 7/8) werd namelijk de titel behaald.

Ingezonden

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.