McDrive Stadskanaal weer open

Foto: Ronny


STADSKANAAL – De Mcdrive van de herbouwde nieuwe McDonald’s aan het Hoogveen in Stadskanaal is sinds vanmiddag 12 uur open.

Gisteravond was er al bedrijvigheid in en om de McDonalds. Genodigden mochten het nieuwe restaurant bezichtigen. Vanaf vanmiddag is de Mcdrive open. Het restaurantgedeelte blijft vanwege de coronamaatregelen voorlopig gesloten.

Brand

Op 5 januari van dit jaar ging bij een brand het pand van de McDonalds aan het Hoogveen in Stadskanaal volledig verloren. Het terrein werd weer bouwrijp gemaakt en op 1 september gaf burgemeester Klaas Sloots het startsein voor de bouw van een nieuwe Mc Donalds. In een paar maanden tijd werd een nieuw restaurant uit de grond gestampt.

Het nieuwe restaurant bestaat uit twee verdiepingen, met een dubbele McDrive én een McCafé. Het gebouw is voorzien van de laatste nieuwe duurzame initiatieven zoals volledig gasloos, groene energie, warmte terugwin systeem om de lobby te verwarmen, energie zuinige friteuses, waterbesparende urinoirs en led-verlichting.

Het is nog niet bekend wanneer de nieuwe Mc officieel wordt geopend.

De beelden zijn gemaakt door Ronny


Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.