Samen.. klein gebaar van Mecca Winschoten

Foto: Mecca

WINSCHOTEN – Gisteren staken de ondernemers van Mecca Winschoten hun collega’s een hart(je) onder de riem.

Gisteren gingen de ondernemers van Mecca Winschoten bij de “opgehokte collega-ondernemers” langs om ze met een zakje zoete hartjes een hart onder de riem te steken. ‘Niet Essentiële Ondernemers’ bestaan niet! Achter elke winkel staat een persoon, een gezicht, een mens, die werkt om zichzelf en of zijn eigen gezin te onderhouden, aldus Mecca.

De meeste Winschoter ondernemers hebben de lichten aan en de deuren open om de klanten aan de deur te helpen aan wat zij zoeken of verlangen. Laat uw gezicht zien, kom langs, houd de middenstand in leven!

Ingezonden door Bert van Vondel

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.