Ziegler Brandweertechniek tekent raamcontract met Veiligheidsregio Groningen voor het preventief en correctief onderhoud van 57 brandweervoertuigen

Foto: Ziegler

WINSCHOTEN – Ziegler heeft de opdracht gekregen voor het preventief en correctief onderhoud van 57 brandweervoertuigen van Veiligheidsregio Groningen (VRG).

Ziegler gaat vanaf januari 2022 alle tankautospuiten, hulpverleningsvoertuigen en MSA’s onderhouden en keuren. Daarnaast krijgen de pompen jaarlijks een pomptest en worden alle voorbouwlieren jaarlijks gecontroleerd. Voor een zo betrouwbaar mogelijk wagenpark voorziet Ziegler de VRG van alle benodigde onderdelen.

‘’De afgelopen jaren mochten wij de 18 Ziegler voertuigen binnen de Veiligheidsregio Groningen onderhouden. Wij zijn ontzettend blij dat Ziegler nu alle tankautospuiten en hulpverleningsvoertuigen van onze ‘’thuis’’ regio mogen gaan servicen’’ zegt Mélarno Kraan, accountmanager After Sales bij Ziegler Brandweertechniek.

Veiligheidsregio Groningen
Veiligheidsregio Groningen is belast met de brandweerzorg in de tien gemeenten. Dat gebeurt vanuit 39 posten met circa 90 beroeps (Stad) en circa 750 vrijwilligers. 

Ingezonden

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.