Korte politieberichten uit de grensstreek Duitsland

Foto: Catharina Glazenburg

DUITSLAND – Hieronder vindt u politieberichten uit de Duitse grensstreek. Was u getuige van een van deze zaken, neem dan contact op met de politie.

Weener

De politie heeft gisteravond bij een verkeerscontrole op de Norderstraße in Weener een 29 jarige inwoner van Weener aangehouden. Zijn auto was niet voorzien van geldige kentekenplaten en was niet verzekerd. Ook bleek hij onder invloed van verdovende middelen achter het stuur te zitten. Hij moest zijn auto laten staan en er is proces-verbaal opgemaakt.

Haren

Gisteravond is om 20.40 uur bij een woning aan de Daimlerstraße in Haren ingebroken. Toen de 24 jarige dader zich met geweld toegang tot de woning had verschaft, stond hij oog in oog met de bewoner. Hij sloeg op de vlucht, maar werd door de bewoner in de kraag gegrepen en overgedragen aan de politie. Hij zit in voorlopige hechtenis.

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.