Naijoars/snert wandeling afgelast

Foto: Weddermeerhoeve

WEDDERBERGEN – De Naijoars/snert wandeling, die op 2 januari in de Wedderbergen en omstreken zou worden gehouden, is afgelast.

De Nieuwjaars wandeling op 2 januari die door de Weddermeerhoeve & Eetcafé de Leeuw georganiseerd zou worden gaat niet door. Dit naar aanleiding van een brief van de Gemeente Westerwolde. De gemeente beschouwt de wandeling in de natuur als een evenement.

De ondernemers zijn teleurgesteld; er hadden zich 100 deelnemers aangemeld. Zij zouden tussen 12.00 en 14.30 uur starten. Maar veiligheid gaat boven alles…

Zodra de regels weer versoepeld zijn zal de wandeling alsnog plaatsvinden. “Want de natuur blijft alle jaargetijden mooi en de snert smaakt ook in het voorjaar heerlijk! Wij wensen iedereen een voorspoedig en gezond 2022” aldus Annet Bakker Brasserie van Weddermeerhoeve en Diane Wezeman van Eetcafe de Leeuw.

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.