Carbid knallende jeugd Wedde van oordoppen en petjes voorzien

Foto: Mazzelmoaze

WEDDE – De carbid knallende jeugd van Wedde kreeg vandaag petjes en oordoppen.

Het Jeugd Carbid Team van Wedde is dit jaar ondergebracht bij het Carbid Team Wedde. Fotograaf Mazzelmoaze benaderde Veiligheidsregio Groningen voor petjes en oordoppen voor de carbid knallende jongeren. Helaas kreeg hij niet voldoende om alle jongeren van de spullen te voorzien.

Na zonder succes zijn contacten en de brandweer voor de spullen te hebben benaderd, zocht hij contact met de BOA’s van Westerwolde. Zij regelden dat de overige jongeren ook over de spullen kunnen beschikken. De oordoppen werden vandaag uitgedeeld en aan de foto’s te zien vond de jeugd het geweldig! Als dank mocht BOA Henkjan Potze onder toeziend oog van de jeugd even carbid schieten.

Mazzelmoaze, Veiligheidsregio Groningen en Boa’s Westerwolde: Robert en Henkjan bedankt!

Foto’s: Mazzelmoaze

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.