GroenLinks Pekela stelt zich aan u voor

Foto: GroenLinks Pekela

PEKELA – Hieronder de kandidatenlijst van GroenLinks Pekela voor de komende gemeenteraadsverkiezingen.

⦁ Elly Knevelman
Boven Pekela
Elly is ook dit jaar weer ons boegbeeld en zet zich als raadslid al jaren in voor de Pekelders onder het motto: “Van hard en moet naar hart en moed”

⦁ Erik Schipper
Oude Pekela
Erik ziet vanuit zijn werk als docent en leerlingbegeleider de kansen die jonge Pekelders verdienen maar niet altijd krijgen en wil zich vooral voor hen inzetten op het gebied van zorg en onderwijs.

⦁ Mark Nieuweboer
Nieuwe Pekela
Mark ontmoet als postbode veel Pekelders persoonlijk en brengt hun mening in ons team en strijdt daarbij tegen racisme, uitsluiting en voor een sociaal beleid.

⦁ Wilma Schoonhoven-Hemmes
Oude Pekela
Wilma zet zich naast haar baan in de zorg al jaren binnen en buiten de gemeenteraad in voor de Pekelders en staat pal voor een inclusieve en milieuvriendelijke samenleving.

⦁ Coen Oosterveld
Oude Pekela
Coen is als oud-wethouder van Pekela van grote waarde voor onze steunfractie. Daarnaast is hij actief binnen Pekela Duurzaam om betaalbare verduurzaming voor alle Pekelders mogelijk te maken.

⦁ Nina Sikkens
Oude Pekela
Nina is een nieuw gezicht binnen GroenLinks. Met haar ervaring op het gebied van duurzaam bouwen, veiligheid en affiniteit met recreatie draagt ze graag haar steentje bij aan een eerlijke en gezonde leefomgeving voor de Pekelders.

⦁ Ben van de Boom
Boven Pekela
Ben is een “boer in ruste” die met veel interesse de discussie omtrent het omvormen van agrarische bedrijven volgt en ons daarin van advies voorziet.

⦁ Hillie Oosterveld-Vredeveld
Oude Pekela
Hillie ondersteunt ons met haar jarenlange ervaring op het gebied van welzijnswerk. Daarnaast heeft zij samen met kartonarbeiders geijverd voor een paneel over de geschiedenis van de strokarton in Pekela en is ze mede betrokken geweest bij het realiseren van een monument voor de vermoorde verzetsstrijders van Pekela.

⦁ Gerard (Kick) van der Laan
Nieuwe Pekela
Wie is Gerard, nou die kennen we allemaal, nl. als Kick. Kick zie je geregeld langs het Pekelder Hoofddiep lopen, soms met de hond, maar vaak ook met oudere bewoners, waar hij mee op stap gaat of samen een boodschap doet.

⦁ Anneke Duit
Nieuwe Pekela
Anneke is als oud-wethouder onze hekkensluiter en zeer gewaardeerd. Nu is Anneke nog steeds politiek bevlogen, maar uit ze dat minder vaak. Ze uit zich wel op zeer creatieve wijze.

Zij willen zich inzetten voor alle Pekelders.

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.