Alex Vissering brengt nieuwe cd en boek uit

Foto: Johannes Velthuis

TER APEL – Op 2 februari komt de nieuwe cd van Alex Vissering uit.

Alex Vissering is tekstschrijver, liedjesmaker, zanger, hobbyfotograaf, groot natuurliefhebber en opa. Hij speelde vanaf zijn 15e jaar in verschillende bandjes. Hij zingt voornamelijk in het Gronings en maakte deel uit van de groepen Törf, Woody Wiss, Nameless, Hollywood Horseshit, Vrizze Wichter en Fisherman’s Ring. Sinds 2015 vormt Alex samen met Jan Henk de Groot en Edwin Jongedijk de Troebadoers.

Op 2 februari komt zijn nieuwe cd: Alex Vissering Vogeltjeman uit. Het is een cd met 10 liedjes. Bij de cd hoort het boek Vogelwies veur Toaveloaksters, met tekeningen van Ellen Tierie, vogelanekdotes en liedteksten.

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.