Korte politieberichten uit de grensstreek Duitsland

Foto: Catharina Glazenburg

DUITSLAND – Hieronder vindt u politieberichten uit de Duitse grensstreek. Was u getuige van een van deze zaken, neem dan contact op met de politie.

Lathen

Tussen vrijdagochtend en zaterdagavond is een telefooncel aan de Großen Straße in Lathen vernield. Onbekende daders hebben de ruiten van de cel ingegooid. De politie zoekt getuigen.

Meppen

In de nacht van maandag op dinsdag is van het terrein van een autogarage aan de Industriestraße in Meppen een Opel Insignia gestolen. Aan de auto waren kentekenplaten bevestigd (kenteken onbekend). De schade bedraagt 22.500 euro.

Haren

Tijdens de jaarwisseling werden in Haren diverse vernielingen gepleegd. Aan de Ringstraße werd twee keer door het gooien met stenen de zonwering en een vensterbank van een woning beschadigd. Aan de Mittelstraße werd een bushokje vernield en aan de Wesuweer Straße, ter hoogte van de Netto supermarkt, werd een verdeler kast omver gegooid en daar de kabels uitgetrokken. In Emmeln werden borden van de omheining bij de Sint Jozef kerk getrapt. Voor dit laatste zijn twee verdachten aangehouden.

Papenburg

Op 30 december is tussen 13.00 en 13.40 uur op de parkeerplaats van Kaufland aan de Deverweg in Papenburg een geparkeerde VW Polo aangereden. De schade bedraagt 400 euro. De veroorzaker is doorgereden.

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.