Barrels arriveren in Turku, een stad in het zuidwesten van Finland

Foto: Mazzelmoaze

WINSCHOTEN, REGIO – Zaterdagmorgen zijn zo’n 100 barrels vertrokken voor een rondje Botnische Golf.

Zaterdagmorgen zijn zo’n 100 barrels vertrokken voor een grensverleggende winter barrel tour door Noord Europa. Acht dagen gaan ze in een auto, ouder dan 20 jaar, raggen over steile hellingen en bergpaden, door barre kou en sneeuwlandschappen. Tijdens de Barrel Challenge krijgen de ruim 220 deelnemers diverse opdrachten, oftewel ‘Challenges’, een reeks van knotsgekke opdrachten die punten opleveren. Zo maken ze kans om de enige echte ‘The BarrelChamp’ te worden. Dit alles wordt weer georganiseerd door Rob en Meini Zweep uit Winschoten.

Vandaag reden de barrels naar Stockholm om daar de veerboot naar Turku, een stad in het zuidwesten van Finland, te nemen. Er waren vandaag geen uitvallers.

Mazzelmoaze is met deze editie mee, om ons te voorzien van een reisverslag en foto’s. Meer foto’s vindt u HIER.

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.