Boosterprik zonder afspraak mogelijk in Appingedam en Scheemda

Foto: Henk Frans

SCHEEMDA, APPINGEDAM – Binnenkort is het op 2 vaccinatielocaties van GGD Groningen mogelijk om een boosterprik zonder afspraak te halen. Vanaf dinsdag 11 januari 2022 is dit mogelijk in Appingedam, en vanaf woensdag 12 januari in Scheemda.

Vrije inloop Appingedam en Scheemda

Op deze 2 vaccinatielocaties zijn er voldoende mogelijkheden om een prik zonder afspraak te halen. Dit komt omdat er relatief weinig afspraken zijn ingepland voor deze locaties.

In Appingedam en Scheemda kan men zonder afspraak terecht voor een boostervaccinatie, maar ook voor een 1e, 2e of 3e vaccinatie tegen corona.

Mensen die zonder afspraak naar de vaccinatielocatie komen nemen een ID-bewijs en een mondkapje mee. De gezondheidsverklaring vult men op de locatie in.

Overige locaties op afspraak

Op de vaccinatielocaties in Groningen (Osloweg en HanzePlaza/Protonstraat), Veendam en Zuidhorn kan men terecht voor een boosterprik op afspraak. Hier is vrije inloop (nog) niet mogelijk voor de boosterprik, omdat er al heel veel afspraken staan. Een afspraak kan gemaakt worden via coronavaccinatie-afspraak.nl. Op deze locaties kan men wel zonder afspraak terecht voor de 1e, 2e en 3e (voor mensen met een ernstige afweerstoornis) coronavaccinatie.

Kijk hier voor openingstijden en adressen van de vaccinatielocaties.

Bron: GGD

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.