Korte politieberichten uit de grensstreek Duitsland

Foto: Catharina Glazenburg

DUITSLAND – Hieronder vindt u politieberichten uit de Duitse grensstreek. Was u getuige van een van deze zaken, neem dan contact op met de politie.

Weener

Gistermiddag rond half één ontdekte een getuige dat er rook kwam uit het dak van een woning aan de Kakelhörn in Weener. De 69 jarige bewoonster werd naar buiten gebracht en ter controle naar een arts gebracht. De brandweer bluste het vuur, dat inmiddels de bovenverdieping van de woning had bereikt. De schade is groot; de woning is onbewoonbaar. Er wordt onderzoek naar de oorzaak van de brand gedaan.

Dörpen

Gistermorgen vroeg is op de parkeerplaats bij de Edeka aan de Hauptstraße in Dörpen bij een Mercedes Benz ingebroken. Van de wagen werd een ruit ingeslagen. De buit bestond uit een telefoon en geld.

Meppen

Woensdag is tussen 17.30 en 21.00 uu een zwarte Nissan aangereden. De wagen stond op een parkeerplaats aan de Freiherr-vom-Stein-Straße. De veroorzaker is doorgereden. De schade wordt op 500 euro geschat.

Papenburg

Woensdag is tussen 17.15 en 18.00 uur op de Splitting rechts in Papenburg een blauwe BMW aangereden. De wagen stond in een parkeerhaven. De veroorzaker is doorgereden zonder zich om de schade van 750 euro te bekommeren.

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.