Kunstenschool ZG start Musicalklas

Foto: Kunstenschool ZG

WESTERWOLDE – Kinderen die van zingen, dansen, acteren en schilderen houden kunnen vanaf maandag 31 januari meedoen met de Musicalklas van Kunstenschool ZG. De lessen worden gegeven op drie locaties in de gemeente Westerwolde. Zo kunnen kinderen altijd in de buurt de lessen volgen.

Na 12 lessen volgt één grote gezamenlijke voorstelling waarin voor alle deelnemers een mooie rol is weggelegd. Alle kinderen uit de groepen vijf tot en met acht van de basisscholen in Vlagtwedde, Sellingen, Jipsinghuizen, Bourtange, Ter Apel en Ter Apelkanaal kunnen zich aanmelden. De uiterste aanmelddatum is 24 januari. De lessen worden op de volgende locaties gegeven: SWBS Pork in Ter Apel, MFA de Zuides in Sellingen en MFA ’t Aambeeld in Vlagtwedde.

Meer informatie is te vinden op www.kunstenschoolzg.nl.

Ingezonden

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.