Nationale Voorleesdagen in de Bibliotheken van Westerwolde

Foto: Biblionet

WESTERWOLDE – Ga je mee monsters vangen in de Bibliotheek? Dit kan tijdens de Nationale Voorleesdagen in alle Bibliotheken van Westerwolde. Het boek ‘maar eerst ving ik een monster’ van de schrijver Tjibbe Veldkamp is prentenboek van het jaar 2022. Door de Bibliotheek zijn allerlei soorten en maten van monsters verstopt. Ze zijn overal te vinden, want ze verstoppen zich niet alleen maar in boeken. Wie kan ze vinden?

Ook kun je je eigen monster maken. Op een knutseltafel in de Bibliotheek liggen verschillende materialen en voorwerpen om je eigen monsterlijke monster te maken. Of een lief monstertje natuurlijk, dit mag ook. Nog een leuk extraatje, wanneer je je kind tijdens de Nationale Voorleesdagen lid maakt van de Bibliotheek, krijg je het knuffeltje van het boek cadeau.

Doe je mee met deze monsterlijk leuke activiteiten tijdens de Nationale Voorleesdagen in jouw Bibliotheek? Het is van 26 januari t/m 5 februari tijdens de openingstijden van de Bibliotheek. De activiteiten zijn doorlopend, reserveren is niet nodig. Je mag je knutsel mee naar huis nemen en je favoriete voorleesboek, want voorlezen is leuk! 

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.