Veendam Beweegt organiseert circuittraining voor 55+ers op het nieuwe sportpark aan de Langeleegte

Foto: Catharina Glazenburg

VEENDAM – Op vrijdagochtend 28 januari 2022 organiseert Veendam Beweegt een gratis circuittraining voor 55+ers. Vanaf 10.00 uur wordt in tijdsblokken gestart. Er is genoeg ruimte om afstand te houden in het 6300m² grote sportpark. De activiteit duurt ongeveer 1 uur.

Bij de aanmelding krijgt u een starttijd en de startlocatie doorgegeven. Aanmelden kan individueel of als duo. De circuittraining wordt georganiseerd als onderdeel van het maandelijkse sport- en beweegprogramma voor 55+ers. Aanmelden is verplicht en kan tot en met woensdag 26 januari 2022 via veendambeweegt@veendam.nl of telefonisch via 06 8685 6864.

Meer informatie

Voor meer informatie kunt u een mail sturen naar veendambeweegt@veendam.nl of kijk op www.veendambeweegt.nl

Ingezonden

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.