He did it! Jos Tipker arriveert in Parijs

Eigen foto

VLAGTWEDDE, PARIJS – Jos Tipker is in Parijs aangekomen.

Op 2 januari stapte kindervriend en ras-entertainer Jos Tipker in zijn woonplaats Vlagtwedde op zijn oude fiets. Zijn reisdoel was: Parijs. Hij overnachtte bij (circus) vrienden en kennissen. Dit deed hij omdat hij van reizen houdt en dit vanwege de coronamaatregelen niet echt mogelijk is.

Onderweg had hij te kampen met materiaalpech, slecht weer en onverwachte omleidingsroutes. Maar dit weerhield hem er niet van om door te zetten. Woensdag kwam hij, na 824 kilometer fietsen, aan in Parijs.

Morgen gaat hij met de Flixbus terug naar Vlagtwedde. Zijn fiets laat hij in Parijs achter. “Daar krijg je op Marktplaats nog geen 25 euro voor”, aldus Jos.

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.