Cursus Winterfotografie in 1 dag

Foto: André Dümmer

TER APEL – Ben jij een beginnende of ervaren fotograaf met spiegelreflex camera of een systeem camera? Of wil je graag mooie foto’s maken met je smartphone? En wil je in 1 dag leren en ervaren hoe je mooie foto’s kunt maken? Doe dan mee met de 1- daagse fotocursus  ‘winterfotografie’, waar theorie en praktijk in één dag bij elkaar komen. Dit is op zaterdag 19 februari in de Bibliotheek van Ter Apel, start om 9.30 uur.

In de bibliotheek van Ter Apel krijg je stap voor stap theoretische achtergronden voor het maken van mooie winterfoto’s. Daarna rijden we naar Onstwedde en vervolgen de les met het praktijk gedeelte in het mooie Westerwolde. Halverwege de wandeling (totaal 11 km.) gaan we lunchen met biologische soep op houtvuur met brood. Daarna vervolgen we het praktijk gedeelte terug richting Onstwedde.

De cursus wordt gegeven door vakfotograaf André Dümmer. Deze fotografie winterwandeling is een samenwerking tussen AureliaTree, Noord Nederland te Voet en de Bibliotheek Ter Apel. Aanmelding kan via: info@noordnederlandtevoet.nl.

Ingezonden

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.