Déanne Looijenga en Daniël Jonker geslaagd voor fitnesstrainer A diploma

Foto: Fred Stötefalk

OUDE PEKELA – Afgelopen zaterdag hebben Déanne Looijenga en Daniël Jonker hun fitnesstrainer A diploma behaald.

Zowel Déanne als Daniël is lid van Zempo. Déanne is actief in het fitnessgedeelte, terwijl Daniël een judo achtergrond heeft. Door Zempo waren zij benaderd de opleiding te volgen, om de groei van het sportcentrum en daarom de toenemende vraag om begeleiding te kunnen invullen. Er is bewust gekozen om hiervoor mensen te zoeken binnen de eigen organisatie.

Binnen het sportcentrum zijn er uitstekende faciliteiten voor fitness en spinning, voorzien van moderne apparatuur. Hier kan onbeperkt voor een vast bedrag per maand gebruik van worden gemaakt. Tevens is er, onder begeleiding, een speciale groep voor ouderen. Op vechtsportgebied is judo ( kinderen tot 6 jaar gratis ), karate en budo systema mogelijk.

Binnenkort start het vitaliteitsproject, dat reeds enkele jaren met groot succes is uitgevoerd. Personen vanaf 18 jaar uit de gehele regio kunnen een sportprogramma volgen, volledig op maat gemaakt, waarbij er deskundigheid aanwezig is op verschillende deelterreinen van bewegen en gezond leven, om de mensen te voorzien van advies en te begeleiden. Vooral mensen die de afgelopen jaren weinig tot niet hebben gesport, is dit project de oplossing. Déanne en Daniël zullen ook betrokken zijn bij dit project. Laat je informeren en weet “ alles kan, niets hoeft “. Het project wordt mede mogelijk gemaakt door Nationaal Programma Groningen.

Wil je meer informatie, ga naar www.zempo.eu

Ingezonden

Foto’s: Fred Stötefalk

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.